Monday, December 21, 2015

Kecewa dengan Roti Naan Cheese

Assalamualaikum..

Aku dah lama sebenarnya mengidam nak makan roti naan cheese. Tapi ini kali baru berjaya ditunaikan. Dapat makan dah kecewa pulak. Bukan nak bersyukur kan. Eh! Ok aku bersyukur masih lagi dapat makan sedap-sedap tapi yang kecewanya sebab roti naan cheese yang aku dapat tak seperti yang aku dok bayangkan. So I is frustrated. Blurghhh!

Masa away for 2 weeks dari dunia blog tu aku g Johor untuk seminggu. G sana memang nak lah sangat makan roti naan cheese. Sebab 1st time makan pun kat sana. Bukan kat Kota bharu ni takde tapi aku tak pernah pun nak g makan kat luar melainkan makan je apa yang mama masak kat rumah. 

sumber google. Yang aku dok bayangkan

Dah ada peluang nak makan tu, maka aku order lah. So memang yang masa tu expectation aku terhadap roti naan cheese yang bakal aku dapat tu tersangat lah tinggi. Tapi bila dah dapat tu tak sama, aku redha jelah. Makan tetap makan. Sampaikan takde dah nak snap amik gambar. Kecewa, lapar makan terus.

Yang aku dapat ialah roti naan cheese yang mana cheese nya, yang cheese sekeping 4 segi tu, dikoyak-koyakkan dan ditampal-tampal je kat atas tu. Boleh bayangkan tak? 

p/s ~ nak try buat sendiri lah roti naan cheese tu. Mohh google..:)

4 comments:

Amanda Suria said...

SA boleh rasa macam mana frustnya makan makanan yang kita dah fikir kesedapannya..tp bila first bite terus failed..kan?

nuyui a.k.a miss YUI said...

tau xpoe.. yui bygkan mcm atas ni gak tp hampa..haaa

buatwanita said...

pernah juga order roti naan cheese tapi rasa macam tak ada cheese langsung. siap tanya waiter tu betul ke ni naan cheese. memang tak sama macam yang dibayangkan. tapi harga mahal dari naan plain tu. sabor je lah.

wan muliani said...

Ahaha sadisnyaaaa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails