Tuesday, November 30, 2010

Episod Akhir Drama Slot Lestary Asmara di TV3


Mana nak cari tv  nie.. Nak tengok cerita Asmara. Dah last malam nie. Mama Papa hantar tv sekarang nak tengok cite Asmara nie nanti terlepas. Dah nak ditayangkan dah nie. Cepat!!! Sambil lompat-lompat terjerit-jerit. Adik-adik jangan buat cam kakak tau.. Opss kakak cam dah tua lak. Okeh saya muda lagi k.. Jangan jerit dekat parents kita dosa tau. Jadi anak derhaka nanti keras jadi batu cam Si Tanggang. Dengar cakap tau..

Okeh dekat blog  blok sebelah ada tv. Tapi macam malas nak pergi sana. So tunggu tengok dekat tonton je lah iaitu web untuk tengok cerita-cerita dari Media Prima punya rangkaian tv. Sapa yang tengok kat tv jangan dop berani nak g tau ending cerita tu tau.


Buat tatapan gambar hero dan heroin drama tersebut iaitu Faezah Elai yang membawakan watak sebagai Zalia dan Shasz Jazle sebagai Asmara. Kiranye tajuk drama di ambik dari nama hero lah. Terima Kasih pak cik google tuk gambar2 tu semua.

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

5 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

best cite ni..suke ! asmara handsome..eheheh

cik kia said...

mak sy sedih tak dpt tgk last episode kahkahkah ;D

hamzah ian said...

tak pernah gua tgk cerita ni...

shera haifa said...

sugar2 ~ btl..asmara encem.suka tngok..hehe

cik kia ~ suruh mak tngok on9 lah..ciam mak smpai nagis2

shera haifa said...

hamzah ~ tngok lah..dekat tv xde dh..p tngok kat tonton..bnyk crte trlepas leh tngok kat c2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails