Tuesday, November 16, 2010

''Tag by Miss Farah''

Dah berminggu-minggu dapat tag nie tapi tak berkesempatan nak buat di samping cuba menyelami perasaan dan perangai dalam diri apa yang dikehendaki dan dimiliki. Setelah bergelumang dengan perasaan yang berkecamuk inilah hasilnya (jangan percaya sangat, ayat-ayat diatas satu alasan semata-mata)

Kata 'Miss Farah' :
Once you have been tagged, you are supposed to write
a note with 25 things, fact, habits or goal about you. At the
end choose 20 people to be tagged. 


1. Seorang perempuan,

2. yang suka bawa motosikal, kereta laju-laju,

3. sambil melayan@nyanyi lagu di radio (pasti tak ngatuk) ~ kerete aje ya   
    motosikal takde radio

4. Seorang mahasiswi ~ jurusan berkaitan Kimia, 

5. tapi sangat meminati mata pelajaran Matematik.

6. Selimut badan tak suka selimut kaki.

7. Tak merasa masuk matrik, terus masuk universiti

8. Suka layan lagu jiwang biarpun lirik takde kene mengena dengan diri.

9. Tak pernah derma darah bukan sebab kedekut tapi takut. Ngehh~~

10. Suka 'sound' orang depan-depan.

11. Suka kaler hitam, merah dan putih.

12. Tak suka orang yang tak 'punctual'. Masa itu Emas

13. 31 Disember 2009. Tarikh yang tak akan dilupakan

14. Bercita-cita nak ada kereta Lancer.

15. Juga bercita-cita nak ada DSLR. wuuuww

16. Tak suka dipaksa dan memaksa orang lain. 

17. Suka seni biarpun tak mempunyai bakat dalam seni.

18. Berdikari. Selagi boleh buat sendiri tak akan mengharapkan pertolongan 
     orang lain.

19. Kat asrama bangun pagi awal, kat rumah bangun pagi tengah hari
     lambat. 

20. Masakan berasaskan kicap is favourite. Nasib baik muka tak hitam      
     macam kicap. 

21. Tak suka pakai cincin. So for my future husband, jangan beli cincin yaa.

22. Suka angka '8'. Bulat-bulat macam taik biri-biri je..

23. Dulu tak makan ikan keli sebab kepala macam ular, tapi sekarang dah 
     makan tapi masih lagi dop terbayang-bayang kepala ikan yang macam 
     ular tu even kepala dah dipenggal.

24. Tak penah ada baju kebaya, sebab body tak cantik nak pakai kebaya.

25. Sekali bersahabat selama-lamanya sahabat. 

 DONE!!!!!! (^_~) 

OK!! Masa untuk tag mangsa-mangsa seterusnya.


6 comments:

sizuka[Izzati] said...

ngehhhhh.thanks sebab tag sizuka.da penah buat dah aritu.ngeeee~

::FAIZ FARISH:: said...

rajin buat tag.... hehe

shera haifa said...

sizuka ~ wc..alaa buat lg,,buat 25 yg lain ya..ngehh2x,,

faiz ~ xde keje buat lah tag..nak buat x? okeh anda d tag..hehe

darkbatman said...

num 8 2 bkn mcm taik kambing ker?heheee

shera haifa said...

darkbatman ~ ehhh? bukan cm taik biri-biri ke? alaa species sama je tu..leh trima lah..hehe

Yana KenJa said...

wawawa...kena tag..urm....bz but try my best utk wat ni t ea.. hehee
thanx...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails