Wednesday, November 24, 2010

'gOOD bYE.. wELCOME..Manis jadikan Inspirasi Pahit jadikan Nasihat''

Yahoooo. Saya dah habis exam SPM  final. MERDEKA!!!

Tanggal 23 bulan 11 dua ribu sepuluh.
Hari yang mulia..Hari yang bahagia..
Sudah pasti menjadi sejarah..


Selamat tinggal Sem 5 welcome Sem 6. Semalam aku dah habiskan menjawab paper final aku yang last (padehal aku baru ingat yang aku tertinggal 1 soalan. tak habis juga aku menjawabnya). Apa-apa pun semoga Sem 5 dapat bersemadi dengan tenang dan aku tak kene repeat paper. Cuak juga asenya menunggu keputusan peperiksaan kuar nie. Takut ada yang ter'Kantoi' ke. Tapi aku tak nak 'kantoi' nie. Semoga Allah S.W.T membuka pintu jendela hati pensyarah-pensyarah aku untuk memberi markah lebih untuk aku. Nak bagi betul semua pun tak apa. Aku pun suka.

Bila dah habis exam apa lagi enjoy. Takkan korang bila dah habis exam masih lagi study kot. Hah korang study tuk sem seterusnya ke? Cayaalah korang macam tu baru dapat 4 flat. Actually dalam geng-geng aku, aku sorang je yang dah habis paper. Mereka yang lain, paling banyak pun ada dua paper je lagi. Jadi nak enjoy sangat-sangat pun tak berapa best. Tapi semalam nasib baik ada yang bersimpati dengan aku then nak teman aku kuar. So apa lagi kami pergi karoke lah. Gambar? Takde sebab syok sangat dop nyanyi sampai lupa nak amik gambar. Habis suara ada lah. Bukan main panjang lagi nafas nak kene tarik sebab nyanyi lagu Siti Nurhaliza ~ Nian di hati.

Lepas tu pergi pusing-pusing tengok baju. Hampir 10 pasang baju cuba pakai, tapi hampeh punya kawan aku satu baju pun tak beli. Alasanya baju besar (tapi boleh tutup aurat), sebab kawan aku tu kurus giler-giler, lebih kurang macam cicak kubeng. Balik kampus tangan kosong.

Next enjoy 26/11. Ada sapa nak ikut?

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

8 comments:

cimon said...

perghh...

exam aku baru start 26hb nie...jelessnye (T_T)

p/s: hepi holiday!!

::FAIZ FARISH:: said...

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

I Like This

shera haifa said...

cimon ~ jng jelez2 eh,,
nti abis gak tu..cpt lambat je..chayok3x,,nah semua semangat belajar aku bagi kat kau,,hehe

shera haifa said...

faiz ~ jadi kau kene gembira selalu ya,. nti berkerepot,,xensem dh..hehe

sekuk tawa said...

tahniah2 da hbes exam..meueheh..selamat mnyambut kemrdekaan

shera haifa said...

sekuk tawa ~ yehh3x,,meacih..hehe
Merdeka!!

hans said...

baru habis ker?
hahahha

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

shera haifa said...

hans ~ wah2x,,gelak bukan main lg ehh..erm utm xcm uitm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails