Friday, November 5, 2010

Nantikan...

Tengah orang lain syok study (syook ke kamu-kamu semua study. siap gelak ketawa lagi) aku sibuk dop online. Singgah sana cnie. Tengok itu ini. Macam-macam lah. Gaya macam orang dah habis study je. Siap boleh update blog lagi Layan lagu yang semuanye jiwang karat cintan cintun. Macam orang dah putus cinta jatuh hati. Tak faham sungguh.

Next paper lagi dua hari. Lepas tu aku akan berangkat pulang ke kampung halaman, turun padang melawat mangsa-mangsa banjir, menghadiri jemputan makan-makan sebab BN dah menang dekat Dun Galas ( terpolitik pula. Sila abaikan) dan melihat Piala Malaysia di KTC~ Kota Bharu Trade Center (ada pamerkan tak). Jadi wahai rakyat jelate Kelantan sekalian nantikan kepulangan aku. Aku naik bas 8hb malam jenama KKKL.

Suasana sunyi sepi. Kawan-kawan aku betul-betul dah study. Aku harus berhenti online. Jumpa lagi di ruangan seterusnya. Nantikan..

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

selamat study shaira:)

Ch♡c♡h♡liC said...

follow back yah. :D

shera haifa said...

sizuka ~ mekacih ya..tak balik msia?

ainzuryn said...

study!! akak babab kang. main-main plak die...

shera haifa said...

Ch♡c♡h♡liC ~ k2..

shera haifa said...

lari!!!!!akak nak babab..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails