Friday, November 26, 2010

''Nak tengok..baca..Silakan..''

DONE!!!
Misi tanpa dirancang pada hari ini menjadi. Buat julung-julung kali aku persembahkan bilik aku untuk tatapan kamu-kamu semua. Monolog dalam >> macamlah ada orang nak tengok.Whatever!!


Selepas beberapa hari exam tamat. Begitu rupa meja aku. Aku dah kemas, dengan semua nota aku dah letak dalam plastik senang nak bagi junior untuk aku topup ilmu diorang. Akukan senior yang baik tak pernah nak jeling junior nie siap bagi salam lagi tau. Korang tak percaya? Kau tanya budak nie Miss Farah, dia nie junior aku tau. Tanya tau!!


Tu dia bersepah dengan beg-beg yang bergantungan. Maklumlah aku kan LADIES not a GENTLEMAN.. Tak logik lah lau kau ladies tapi takde beg-beg nie. Kau ingat aku nak percaya sebarano.. Tak mungkin sama sekali. Beg-beg aku tu takde lah semahal beg-beg korang yang pastinya berjenama perghh melotop macam Louis Vuitto, Guess, Gucci biarpun korang beli kat nitemarket. Opss terbocor rahsia.. Maaf ehh.. Ya lah nak beli yang betul-betul ORI entah berapa rega beg-beg tu dan entah dari apa kulit beg tu diperbuat. Entah-entah dari vavi hah haram kau pegang kena samak tau.




Nie lah tempat aku melepak bagai dengan mengayakan kuak rama-rama ehh kupu-kupu. Kau tengok sampai tertonggeng patung pink aku. Patung tu nama 'Cici'. Comel an nama dye ada cam kecomelan aku. Auuu.. Nyah kau perasan lak. Yang warna oren macam dugong tu nama dye 'Hakirow'. Woahh aku pakai nama Jepun tu. Tapi engkau jangan tanya aku mana aku dapat nama tu, sebab aku main bedal je. Itu bukan dugong tau itu dolphin. Gaya dah macam dugong sebab aku dop lenyet dye malam-malam.

Fuhh kemas bilik sudah, baju basuh sudah. Nak g lab malas so bermalas-malas dekat bilik lah. Lau kuar habis duit. Simpan g KL..

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

7 comments:

Nazz@Purple said...

kemas..tersusun rapi tu..

PinQib said...

ktoq gak dinding yer. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

kemas je... good

shera haifa said...

nazz - jap je kms lps tu sepah balik..huhu..sapa yg sepahkan? sy lah..hehe

Pinqib - ala dngdng xyh lah kira..tngok yg kms dhh ;P

shera haifa said...

faiz - hehe..mmg kms pun :P

cimon said...

ciann mengenangkan nasib teaddy2 skalian yg dihimpap2 hingga penyek d waktu malam hari

heheh(^v^)

p/s: kemas bilik tuh "lepas xam"

pics sblum xam? hihihi (^_~)

shera haifa said...

cimon ~ ahha..teddy2 kne brtrma ksh tau dgn tuan dye yg baik nie.bg tmpt tngl..kne pnyet pun xpe lh..hehe

pic b4 exm??mlu lh nk ltk..sepah gler2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails