Tuesday, November 30, 2010

''Petang yang amat Bosan''

Dikala hari yang dah petang dengan cuaca yang seperti tidak menizinkan aku untuk pergi jalan-jalan membuatkan aku bosan sangat-sangat. Wahai cuaca andai akan bertukar menjadi ribut petir bertukar la sebelum aku mengambil keputusan untuk keluar. Andai nanti aku akan dipanah petir dan ditiup angin kencang maka akan basah lah aku bilamana hujan menimpa bumi.

Begitu bosan tinggal dibumi yang mana penghuninya makin berkurang. Adakah tempat yang penghuninya makin berkurang? Sapa tau sila jawab dimana tempatnya. Aku tinggalkan pertanyaan itu sebagai teka teki aku. Sapa jawab dengan tepat dan paling pantas akan aku bagikan cenderahati. Seorang sahaja yang dikehendaki. Sila tinggalkan email sekali supaya senang untuk aku hubungi jika kamu adalah orang yang bertuah. Terima Kasih..

 Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.

6 comments:

hans said...

hostel lah
apa lagi
kan?
betul x?

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

shera haifa said...

hans ~ wuuu nak adiah x? bg email cepat!!

sugar2 kapas strawberry said...

hohoho..tempat mana eh?hutan pon kdg2 ada makhluk gak

naz said...

tandas hahaha

cimon said...

masjid

*no offence*

shera haifa said...

sugar2~ hutan makin bertambah penghuni..sbb haiwan malhirkan bnyk..

naz ~ tndas xamai lah..owg kuar msuk skit je..xpnh nak xbrpenghuni..

cimon ~ masjid org amai time satu2 masa je..skit pun time tu juga bila owg balik..

slh smua..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails