Friday, November 26, 2010

Senarai Pemain Bola Sepak Kelantan 2011

Kejap je an nak masuk 2011 dah. Umur pun dah makin besar angkanya tapi tuan tetap cun melecun. Opsss..Hehe.. Aku peminat setia bola sepak tau tapi setia depan TV je lah tak mampu bagai nak p tengok kat stadium nanti kene tibai dengan orang. Berasak-asak sesak nafas den nanti tak pasal-pasal jadi arwah. Tapi semua tu Qadha & Qadar. Kat mana-mana pun lau dah ajal leh terjadi. Jadi selalu ingt akan mati ya..

Cakap sal bola sepak ni ann bila Kelantan lawan je mana-mana negeri automatik akan aku anggap musuh. Tapi time lawan je musuh. Even Kelantan kalah sekali pun lepas perlawanan dah bukan musuh dah. Apa-apa pun moga team Kelantan terus gempak dengan tektik-tektik permainan. Untuk tahun 2011 

Pemain-Pemain:
1. Khairul Fahmi Che Mat - 30
2.Mohd Shahrizan Ismail - 22
3. Azizi Mat Rose - 2
4. Subramaniam a/l Sooryapard - 3
5. Khairan Eroza Razali - 5
6. Mohd Farisham Ismail - 6
7. Mohd Nizad Ayub - 7
8. Mohd Shakir Shaari - 8
9. Norshahrul Idlan Talaha - 9
10. Mohd Nor Farhan Muhammad - 10
11. Mohd Ailim Fahmi Kamaruddin - 12
12. S Chanturu a/l Suppiah - 13
13. Mohd Daudsu Jamaludin - 15
14. Mohd Badhri Mohd Radzi - 16
15. Mohd Rizal Fahmi Abd Rosid - 17
16. Wan Zaman Wan Mustapha - 18
17. Zul Yusri Che Harun - 19
18. Indraputra Mahayuddin - 23
19. Zairul Fitree Ishak - 24
20. Mohd Zamri Ramli
21. K. Soley
22. Mohamad Abdul Aziz Ismail
23. Mohd Nurul Azwan Roya
24. Mohd Ramzul Zahini Adnan

Senarai Pegawai:
Pengerusi Jawatankuasa Pengurusan Pasukan:
Haji Azman Ibrahim

Pengurus Merangkap Ketua Jurulatih:
B Sathianathan

Penolong Jurulatih:
Mohd Hashim Mustapha
Mohd Sidek Shamsuddin

Jurulatih Penjaga Gol:
Ismail Chawailit Abu Bakar

Pegawai Media:
Wan Badri Bin Hj Wan Omar

Pegawai Perubatan/Fisio:
Ahmad Faris Musa

Pegawai Keselamatan:
Adenan Che Musa

Kitman:
Harun Ismail

****Yehh  B Sathianathan masih kekal sebagai jurulatih. 

Apa-apa pun senarai ini masih belum mendapat pengesahan dan akan diumumkan secara rasmi oleh Presiden KAFA. Nantikan majlis memperkenalkan pemain yang akan diadakan di Kota Bharu nanti. Info THE RED WORRIORS

Majukan Bola Sepak untuk Kelantan!!!

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda.


13 comments:

ciEk NiENa said...

semoga kelantan tewos maju.. saya pom menyokong kelantan.. HUHU

KodetGuide.Blogspot.com said...

ada x info ttg Kedah? kalau la Kedah leh pancing Shahrul Idlan Talaha.... mesti Kedah juara 10 tahun berturut2

Anonymous said...

Shahrul Idlan Talaha..
mak ayah dye duk kelantan..
jd jgn harap la dye nk gi kedah nu...
hangpa la hang ni longlap sgt hui...

cimon said...

bebaru nie aku suke tgk perlawanan bola jugak...ade geng2 yg sanggup g stadium, boleyy follow diorang...but xberani g stadium bile Kelantan main...tp kalo pasukan M'sia main oke jek!!

hihihi (^v^)

p/s:kami serumah sokong Kelatan tahun nie coz pasukan yg kuat & main best gilerr

shera haifa said...

ciEk NiENa ~ terus sokong klntn yaa..thx :P

shera haifa said...

KodetGuide.Blogspot.com ~ try lah pancing Shahrul Idlan Talaha..
tu pun lau dye nak p sana lah..lau dye xnk p chek nk wat cm ane..trima lah dye main kat klntn :P

cik anon ~ relex2..kptusan d tngn Shahrul Idlan Talaha.. lau dye nk p kita nk wat cm mana ann..huhu :(

shera haifa said...

cimon ~ cimon org ane? opss sokong kelantan ehh? mekacih..msia pun skong gak..layan yang local je,,obersea nye xlayan..

**dulu minat beckham..skrg dh x..

Nazz@Purple said...

nazz satu pe pun pasal bola sepak nazz tak tau..tak minat..huhuh

shera haifa said...

nazz - ehh kne amik tau..skit pun xpe..skong team kelahiran kita pun xpe

hans said...

wah
oghe kelate ko?

P/S : Nak Jadi Artis Ker Nak Habiskan Belajar Dulu? Aku Buntu!

shera haifa said...

ye lah ore kelate..kalu bukan ore kelate xmnt kelate doh :P

hamzah ian said...

berinfomasi eh.. nice2..

shera haifa said...

hamzah ~ huhu..okeh thx.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails