Thursday, December 30, 2010

Fenomena Khairul Fahmi Che Mat aka Apexx..


Gambar nie aku print screen masa aku tengok bola live menerusi online Malaysia vs Indonesia.
Opss dye malu ngan aku..Sebab tu dye halang muka dye ngan tangan..Ngaku lah,.Malu kan!! Haha

Kau kenal itu siapa?
Itu kalau nak kenal buah hati pengarang jantung Cik Aimei Harmelia..
Siapa lagi kalau bukan Khairul Fahmi Che Mat aka Apex..
Keeper Kebangsaan dan juga keeper Kelantan.
Bangga aku wei orang Kelantan nie..


Buat makcik-makcik yang kat luar sana, yang dop berhajat nak buat Apex nie menantu..
Lupakanlah niat murni makcik-makcik nie.
Mereka nie dah memang sesuai & sweet sangat-sangat.


Fuff aku kagum tengok cara dye tangkap bola..Power..
Ada cara tersendiri. Bila dye dapat tangkap je bola, pasti dye rebahkan badan dye.
Itu skill dye lah. Tapi terbaik cara tu, so bola xkan mudah terlepas lah.GOOD!!

Disebabkan Cik Aimei Harmelia.. selalu update pasal Khairul Fahmi Che Mat aka Apex..
Fenomena Khairul Fahmi Che Mat aka Apex turut melekat di blog http://jejariruncing.blogspot.com/
Setiap 10 minit aku telah print screen blog http://jejariruncing.blogspot.com/
Untuk apa?
Untuk kamu-kamu melihat bilangan follower di blog http://jejariruncing.blogspot.com/
Maap yaa Cik Aimei Harmelia print screen tanpa izin..hehe




SEE!!
Meningkat bukan. Apa kau tak nampak? Sila klik pada gambar untuk tumbesaran. 
Buka mata luas-luas aku tak pakai laser kat cnie. So takde apa leh halang pandangan kau.
Ramai yang ingin mengetahui berita-berita terbaru mengenai keeper kebangsaan dan juga kelantan ini.
Disamping itu, mungkin ramai yang ingin tahu sejarah pertemuan mereka.
Cik Aimei Harmelia ada update dekat blog dye..Nak tau Terjah lah,,
Mereke sangat sweet okeh..Moga hubungan kekal hingga akhir hayat.

Sehingga berjumpa lagi

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda

8 comments:

zaira said...

POSH BECKHAM MALAYSIA DOWWW

Qamarul said...

haha die tangkap bola kemas.. memang goalkeep cekap.. die ade adik pmpuan x??ha3

~RizaL~ said...

lpas ni man united bli dier ni ganti van der sar..

::FAIZ FARISH:: said...

femes terus dia

Liyana Lunia. said...

orang panggil dia vaccum <3 HAHAHA and elia sgt sweet

fezaL Mohd said...

PITAM !

elleyayah . said...

thniah malaysia.esk cuti ;D

hans said...

hohoho
khairul fahmi punya fenomena,awek dia dapat tuah sama
hehehehe
apa2pun happy gila malaysia jadi juara

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails