Tuesday, December 28, 2010

"Saya Blogger Kelantan"

wett..wett..Jom para blogger Kelantan sekalian.. Sama-sama kita gegarkan Blog Pilihan Malaysia..Kat cnie kita join Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri..

Nama glemer :
Shera 

status:
Berhutang..opps single mingle

cara hubungi :
Cute_hakirow@yahoo.com (YM, FB)

Daerah :
kota bharu

Tempat tinggal:
area Pasir Hor..Xtahu!! Ikut arah signboard

Apa yang menarik ditempat saya?
Banyak..Nak tahu apa..Teruskan membaca. Di Kelantan terdapat banyak tempat menarik. Antaranya bagi mereka-mereka yang suka shoping anda bolehlah ke Pengalan Kubur @ Rantau Panjang. Tak lupa juga pasar borong di Wakaf Che Yeh dan Pasar Siti Khadijah. 


Bagi mereka yang minat akan sejarah pula boleh lah pusing-pusing sekitar bandar Kota Bharu kerana terdapat banyak bangunan-bangunan bersejarah antaranya Bank Kerapu, Istana Jahar, Muzium Kraftangan dll..


Jom pakat mai kelate untuk lihat & lawat tempat-tempat menarik ini. Ada banyak lagi yang menarik tapi tak diceritakan disini.

Yang berminat untuk bercerita tentang tempat mereka,,leh klik sini.. Jom lawan tempat siapa lagi menarik..hehe =)


Sehingga berjumpa lagi

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda

13 comments:

hans said...

oghe kelate ruponya

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

shera haifa said...

hans ~ yaa..knpa mahu lawan ke?
hehe

an nur said...

g0mo qlate gomo! haha. gud luck!~

::FAIZ FARISH:: said...

o Klate rupanya.. hehe Good....

hiro said...

kelate mene semua piala bola sepak tahun dpn..haha

shera haifa said...

an nur ~ gomo gomo.jnge xgomo..hehe
mekacih

faiz ~ hom ore kelate lah..

hiro ~ wooo..hbt ahh ore kito kalu mene blako gak..

hans said...

hahaha
malas lawan
bom sudah
hohohoho

P/S : Chak De! Malaysia....Amin!

shera haifa said...

hans ~ owhh nk bom ya..ada bran? hehe

nza said...

akak ore klate ttp dok kt muar...
klate mmg best.

mahirahnazlim said...

klate eah ? haha
ak plak yg pening , asal selangor skrg dkt wp labuan . mcm mne la tuh ? haha

ardinihumaira said...

^__^

terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


may happiness be around you now and forever!

shera haifa said...

nza ~ kelate bst skmo..
akak kijo kow kat muar tu?

mahirahnazlim ~ hom kelate lah..rajim mari kow?
ermm xpe lah dop mana pun asl tau asal usul dr mana xpe dah..

ardinihumaira~ mekacih..dh snt dah

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..singgah kt blog oghe klate..hehe..jom singgah blog saya gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails