Sunday, November 20, 2011

Aku dapat update blog. Owhh sukanya..

Assalamualaikum..

Sunyi je blog aku nie. Bilangan orang keluar masuk pun cikit je. Bila dah lama tak jenguk, tak buat "blogwalking" lagi lah jatuh bilangan yang keluar masuk. *Sedeykan. But it's ok lagipun aku bukan artis, bukan blogger hot nak bilangan pengunjung 1K. Seratus pun tak sampai. Berblog pun hanya suka-suka. Untuk meluahkan perasaan, menghilangkan bosan, mempromote apa yang patut.

Tapi sejak akhir-akhir nie aku susah sikit nak masuk ke blog aku nie. Tak sempat nak tengok. Dekat bilik line broadband macam siput sedut. Dekat lab pula tak boleh nak mengupdate sangat sebab ramai orang, nanti orang tahu aku ada blog. Aku tak suka publickan blog aku nie melainkan orang masuk secara tak sengaja. Sekarang nie pun aku update dari library universiti aku pakai kabel yang disediakan. Kalau pakai wifi aku tak sure sangat aku boleh update atau masuk ke blog nie. Rasanya kalau tak datang library hari ini entah bila laa aku boleh update dan ziarah blog aku nie. *Sayang gler-gler kot kat blog nie.

Aku datang library hari nie pun bukan semata-mata nak update blog, tapi aku datang teman rumate aku. Dye rajin, aku pemalas. Kenapa aku kata aku pemalas? Aku datang library update blog, download cerita, rumate aku pula datang library baca jurnal, *Teruknya aku.

p/s : Apa-apa lah janji aku dapat update blog kesayangan aku nie walaupun aku tahu takde orang baca.

4 comments:

Mizz ErMa said...

xkesah la kan janji kita bahagia dengan blog kita..hehe

shera haifa said...

@mizz erma ~ betul. sehari tak dapat jenguk sedey rasanya..

sugar2 kapas strawberry said...

ecececece..dah 1k dah pon kan. ;D

shera haifa said...

@sugar2 kapas strawberry ~ not laa dear.. seratus pun xsmpai..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails