Monday, November 7, 2011

APA MASALAH MUNG???

Assalamualaikum..

Hari nie adalah hari kedua Hari Raya AidilAdha. Selamat Hari Raya. Tapi hari ini entah hari yang keberapa new update semua blog yang aku follow tak keluar kat tempat yang sepatutnya. Apa masalahnya aku pun tak tahu. 

Sepatutnya new update oleh blogger yang follow akan kuar kat tempat yang berhamparan warna putih tu. (Kelas bahasa 'berhamparan warna putih') Ada sapa-sapa tahu dan boleh tolong aku selesaikan masalah nie x?


p/s ~ pertolongan anda amat aku hargai. TQ..

4 comments:

CintaKhadijah said...

ce try log out pastu sgn in balik..
ck pun slalu jadi camni.kejap mcm ni, kejap ok.. =.="

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun xtahu la...

selalu gak jadi cm tu..geramm ja kan..ehhehe

JIJI YU said...

guano ngotok molek tuu..ahahah..refresh jah la..jadi eh..dok pon ejah clear cache

feza said...

tak pernah jadi lagi mcm ni setakat ni. hurm.. cuba refresh la balik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails