Monday, November 21, 2011

BE dari Dumex Dugro

Assalamualaikum..
http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
Selepas kemunculan BE pertama iaitu RIM Playbook setelah pertma kali aku cashout pada 1 Oktober hari tu, kali nie aku dapat BE lagi dari Dumex Dugro. Time tengah problem internet nie lah baru nak dapat BE baru. Aishh nak suruh aku bertambah kerajinan update blog lah nie. Takpe nie satu semangat nie. Bukan selalu nak dapat cam nie.



Masa dapat BE Dumex Dugro nie, RIM Playbook pun dah jadi ME. Memang macam tu, jarang nak ada BE sama-sama running nie. Mesti salah satu je. Tapi takpe lah ada juga semangat untuk update blog dengan berterusan.


p/s ~ Bagilah BE banyak-banyak lagi yaa..



2 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

dah xde BE yg menari2 dah...huhuu

shera haifa said...

@cik aisha ~ nti ada lah tu. slow2 yaa..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails