Sunday, November 13, 2011

Pemberitahuan

Assalamualaikum..

Dikala entry ini dipublishkan mungkin pemilik blog ini telah pun masuk ke negeri Johor. T_T
Semalaman tidur di atas jalan bertemankan cahaya bulan dan dibanjiri bintang (berangan).  Erm agak -agak boleh dimasukkan dalam Guinness Book of Records tak?  Nasib baik tak kene lenyek je. Hehe.. ^_^

  Huh entah kapan pula boleh balik Kelantan nie.
Kalau nak harap Raya AidilFitri tahun depan pula la. Tapi lambat lagi. Sedeynya dop negeri orang nie.
Takde siapa pun faham perasaan diri ini..

p/s ~ Dengan harapan hari nie sampai Johor, esok dah boleh balik.

4 comments:

ArELeEz said...

tempat jatuh lagik dikenang kan.. inikan pulak negeri kelahiran..

qasehraihan said...

g johor buat apa???
ada agenda ke universal studio kah??hehe

shera haifa said...

@ ArELeEz ~ betul3x..
:)

shera haifa said...

@ qasehraihan ~ belajar kat johor..huhu. cian kita an.,.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails