Sunday, November 13, 2011

Anda ada 30 minit


Assalamualaikum..

Hari nie apa yang harus dilakukan ialah menyudahkan cabaran dalam masa 30 minit. Yang biasa kita lihat kat televisyen rancangan yang di hoskan oleh Nabil tu ialah anda ada 60 saat. Disebabkan aku tak nak dikatakan meniru rancangan orang aku dah tukar masa daripada saat kepada minit. (Boleh tak macam tu?)

Apa yang perlu aku lakukan ialah dalam masa 30 minit aku harus habiskan makan-makanan seperti yang kat bawah nie. Makanan nie diimport dari Kota Bharu dan ini merupakan masakan kakak aku. (Aku request suruh dye masak daging blackpapper). Juga disebabkan dye punya sos kicap best aku suruh dye buatkan sekali. (Bukan senang kakak aku nie nak masak). Makan sos kicap dengan daging. Memang terangkat laa.

 

So, apa jadi dalam masa 30 minit?




HABIS!! Nama lagi cabaran yang harus dilakukan dalam masa 30 minit. Kalau tak habis, tak berjaya lakukan dikira gagal la. Lagipun ini cabaran makan-makan, kalau tak habis membazir je. Membazir nie amalan syaitan tau. Hehe.

p/s - korang dah makan?

6 comments:

ArELeEz said...

cabaran macam nie, leez pon nak! like juta2 kali! he3..

sugar2 kapas strawberry said...

15 minit pon dah cukup actually..hehe

feza said...

cabaran makan..suka2. sekali jeling je kot kalau dah lapar.hehe..

lagi suka kalau dapat makanan free..hik2

shera haifa said...

@ArELeEz ~ hehe..kalau ada yg xnak cabaran cm nie mg xtahu nk ckp pe lah,, hehe,, mcm kucing tolak ikan depn mata laa..:)

shera haifa said...

@sugar2 kapas strawberry~ kalau makan hnya makan sahaja. 5 minit habis..hehe kalau makan smbil ngadap PC berpuluh2 minit laa..:)

shera haifa said...

@feza ~ kalau suap time lapar mmg habis. suka kan klau dpat mkn free.. tp skrg dh balik jb xde yg free dah smua kene beli..:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails