Thursday, December 29, 2011

Ombak Rindu Full Movie

Assalamualaikum.

Eh..eh.. Cite Ombak Rindu dah ada kat U-tube laa.. Sapa yang xpuas tengok cite nie pat2 download sebelum vidoo nie di banned. Nanti leh ulang tengok 2,3, 100 x. Tak payah bayar dah pree off charge je. 




Aku dah pernah tengok cite nie. Tak puas hati laa tengok kat panggung sebabnya orang baru nak feeling nak nitis air mata sekali satu panggung dop pakat gelak. Apa yang lawak tak tahu laa.. Kali nie nak tengok lagi. Nak nitis air mata pula. Nak tengok sorang-sorang di tengah malam. Kenapa tengah malam sebab time tu jiwa sayu mendayu-sayu.. Kita cian kat Izzah tau.. 

Cite Ombak Rindu kat u-tube dah di banned.. xleh nak tengok @ download dh.  

 DUMEX DUGRO


4 comments:

nazirah said...

hOhO kat fb pun rata2 dah hapdate pasal ni huhu .. hrp2 yOutUbe tak cpt sgtla buang kan ngeee

~diAhOntHeblOg~ said...

wah,.,ade eh..ok2 nak donlod.. tq!

Ku Azhar said...

xsmpat tgk lg T_T

ILA HonEyBuNNy said...

tu la..tgk rata2 ada kat fb...

xtgk dah kot sbb dah tgk first tayang ritu..ehheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails