Sunday, December 4, 2011

Semangat Ombak Rindu

Assalamualaikum..




 

Sana sini orang dop buat review, entry pasai filem Ombak Rindu. Ada orang cakap filem tu best, dan xkurang juga ada yang cakap xbest.  Kalau nak tahu best ke x, baik tengok sendiri jangan hanya bergantung 100 % pada entry orang dan cakap orang. Kadang kala yang kita tengok tak sama dengan apa yang orang tengok. Jadi untuk tidak percaya pada kata-kata orang dan apa yang aku baca..

Hari ini tepat jam 5 petang, *maybe aku and the geng nak g tengok sendiri filem tu dekat panggung. Tiket dah pun beli seawal pukul 11.oo pagi lagi semata-mata nak amik seat yang tengah dan best. Cuma nanti hanya tinggal beli bertih jagung, nak makan sambil menghayati filem tu sahaja. 

Aku penah juga baca novel ''Ombak Rindu'' tu dan selama membaca asyik dop membayang aje yang si Adam Haris tu seorang yang ensem dan Izzah adalah seorang yang agak baik. Kali nie dekat panggung aku akan tengok sendiri bahawasanya bertapa ensemnya Adam Haris sebab Arron Aziz yang akan melakonkan watak itu. 


p/s ~ Adam Harissss tunggu!! Lepas asar terus ke Giant tengok wayang dekat MBO..

DUMEX DUGRO

6 comments:

Areliff said...

best ko citer ni heheheee..sekadar tengok triler :)

ILA HonEyBuNNy said...

novel dia memang best2 sgt2...

cita dia lak best la...heheh..;-)

hidayah said...

teringin nak tengok movie! novel dah baca lama dah. :)

shera haifa said...

@Areliff ~ best.. g laa tengok.. penuh air mata dan gelak ketawa

shera haifa said...

@ ILA HonEyBuNNy ~ kesimpulan... mmg best!!

shera haifa said...

@hidayah ~ g lah pat2 tngok kat pawagam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails