Wednesday, July 28, 2010

''Geram..Gembira.. Semua ada''

Kejam!!! Ikhlas tak buat kerja? Keteorang bayar tau perkhidmatan bas tu. Kalau nak kerja buat lah cara cam orang kerja. Pastikan semua pelajar yang nak p kelas diangkut dengan jayanya. Bukannya bila pelajar nak naik bas, pintu bas ditutup, bas dah gerak. Sedangkan masih ada ruang-ruang kosong untuk dipenuhi. Such an idiot person. Kalau sorang dua je pemandu bas yang cam tu aku leh konsider lagi. Nie dah 3,4,5 sapa yang leh sabar weii. Gerrrrr

Balik je kelas aku terus p pejabat kolej untuk dapatkan tandatangan penolong pengurus asrama bagi borang permohonan pelekat kenderaan. Sekali aku p dekat pondok pegawai keselamatan untuk serahan borang bagi mendapatkan steaker, pegawai tu cakap borang aku sem lepas punya. Lagi lah aku gerrrr. Borang tu pak cik guard yang dekat pintu utama yang bagi wei. Nak tak nak aku kene isi borang baru dan p amik tandatangan baru. Arhggg aku memang takde kerja agaknya sampai kene buat kerja sama berulang-ulang kali. Bosan betul. Borang tu akan diserahkan esok pagi pula.

Aku and the geng ada kisah menarik. Kteorang sama-sama berjuang dengan masuk pertandingan futsal. Siap ada trainning lagi. Macam nak lawan antara kolej dan universiti pula. Kelakar sungguh. Trainning pula tanpa streching. Mulalah sakit sana, lebam sini. Tapi kami enjoy dan sempat lagi posing. Memang tak leh blaa.. Gambar takleh nak letak sebab tak comel. Hehe

Nota kirikanan :
Majulah sukan untuk badan yang sihat.

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

singgah sini....

aRe_Nim said...

fuyooo....gud luck...sape ag team tu?

sHaiRA haIFA said...

FAIZ ~ singah2..

anim ~ alya, chah, ain..pah ada bdk2 lain

hans said...

team ko ada macam team Gol N Gincu tak?
hoho

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

sHaiRA haIFA said...

hans ~ team aku team bas sekolah..ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails