Monday, July 5, 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"



Setelah dibaca secara keseluruhan apa yang dikehendaki oleh pemilik blog http://annemohdyassin.blogspot.com/ dan syarat-syarat pun sudah dipatuhi..

Foto yang menjadi taruhan ialah




Tajuk foto : Sos Cili Pilihan di KFC
Model Telefon Bimbit : Nokia 5610 Express
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana memberikan saya idea dalam mencari 'side' yang menarik untuk gambar yang lebih tertarik.

Mangsa seterusnya ialah :

http://kamiterritory.blogspot.com/
http://theonlyza.blogspot.com/
http://www.idasazarina.com/
http://syairsiparapara.blogspot.com/
http://batuburpblur.blogspot.com/

10 comments:

PUPUT said...

wahhhh....gud luck tau....nice pic tu...^_^

sHaiRA haIFA said...

thx puput.
hanya 2 botol soso cili je pun

Yana KenJa said...

wah..menarik nyer contest ni..t yana join yer

Shazreen Hafizee Hayrie said...

salam..meletup2 blog ko skung....aktif ko blogging erk...regarding ur comment on the post yg cek posted recently...hu2...takde pape..tapi as a readers mungkin ko bleh agak an ape yg berlaku.....lebih2 lagi the words betrayal nie..sgt sedih...

NaNaJoe said...

tag nana ye?
baik2!! thanx ya~~ :)

Shazreen Hafizee Hayrie said...

dikecewakan...belum sempat baik lagi dah dikhianati..biarlah..tuhan balas kat die nanti...skit hati betul..

sugar2 kapas strawberry said...

aha..cmner terpk nk ambik pic ni?

si para para said...

kena tag masuk kontes ke..hehe thxs...ada masa nanti baru buat..

sHaiRA haIFA said...

sugar2 kapas strawberry ~ enth ahh cam mana leh terfikir xtau..
hehe

sHaiRA haIFA said...

si para para ~ wlcome..jngn lupa buat tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails