Thursday, July 8, 2010

''pUsing TengOK keINdaHAN aLAM>> SekALI OraNG GileR AMik GambAR KAmi''

Memandangkan hari Ahad nie dah kene balik UTM Sanjungan Bangsa..
Tadi p pusing-pusing ngan kakak n adik naik moto tengok keindahan alam plus minus cuci mata usha-usha budak kampung yang hensem lagi bergaya..
Ingat terpaut lah kat mana-mana ensem boy tapi hampeh..
Sorang pun tak jumpa..

Tapi kami terjumpa orang giler..
Dye amik gambar kami naik moto lagi..
Tapi kami tak ambik gambar dye sebab kami tak bawak handfhone time tu..
Uishh menyesal sangat..
Kalau tak leh p bluetooth gambar kami yang dye ambik..
Hak3x..Mesti lawa kan..
Siap ada gaya lagi time ambik gambar kami..

Terbaik!!!!!
Nak p jejak orang giler yang amik gambar tadi lah!!

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

org gler pon pkai fon?maju2

hans said...

macam mana ekau tau dia gila>
orang gila pun ada camera ekk
hebat

sHaiRA haIFA said...

sugar2 kapas strwaberry ~ zaman skrg kan zaman berteknologi..
sapa2 pun mampu dapat

sHaiRA haIFA said...

hans ~ sebab dye owg kampung ak,,that's y i know that..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails