Saturday, July 17, 2010

''Meroyan''

Hari minggu yang sangat bosan. Ada kawan pun cam xde kawan. Semua buat hal masing-masing. Dok dalam bilik terperuk je. Entah pe yang diorang buat. Jangan tanya aku sebabnya aku pun tak tahu. Nak tau p tanye sendiri ya. Blok g14 KRP UTM SKUDAI. OkOk..



Hari nie buat julung kalinya aku telah menukar nama blog aku. Kenapa? Sebab aku meroyan hari nie. Bukan sebab anak mati(aku takde anak lagi ya) tapi sebab aku kebosanan yang teramat sangat. Dah tak tahu nak bagitahu cam mana yang aku bosan tu. Memang sukar nak cerita kat sini. Jadi sempena aku meroyan hari nie aku tukar nama blog kepada ''TEMPAT NAK MEROYAN''. Buat sapa-sapa yang nak meroyan dengan aku meh lah singgah blog aku. Aku juga tukar background blog aku nie. Colourful n petak-petak lagi. Siap dengan A,B,C n bla bla. Sebelum nie aku namakan blog aku 'Nothing'. Sebab? Dah memang nothing nama blog nie.. Atoii.

Nota kirikanan :
Sekarang nie pun ngah meroyan lagi..

2 comments:

bArdbOO said...

tensen yer? sabar2... =)

sHaiRA haIFA said...

yehh..sabar separuh dr iman..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails