Sunday, January 23, 2011

Bahagia milik mereka:: Ayu Raudah dan Zaquan Adha

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha

Melalui aksi bergambar nampaknya kebahagian sudah milik mereka. Secantik Ayu Raudah dan sehensem Zaquan Adha, bagai cincin dan batu permata. Bercinta 2 tahun akhirnya ke jinjang pelamin. Inilah yang selalunya diharapkan dalam sesuatu perkenalan dan perhubungan. Namun semuanya bergantung pada jodoh. 

gambar resepsi ayu raudhah zakuan adha   gambar kahwin ayu raudhah zaquan adha

Baju yang sangat cantik dan meletup. Dipakai oleh si cantik lagilah meletup. Dengan bunga-bunga di kelapa kepala dan sejambak di tangan seakan bunga-bunga cinta gitu. 

gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

Sebenarnyakan aku jeles tengok gambar orang kahwin nie, sebabnya aku pun nak kahwin juga. Nak majlis dalam taman, nak majlis ala-ala fairy tale lebih kurang. Tapi semunya nak kene pakai duit yang banyak. Kalau dah keje lainlah. Nie tak, belajar pun tak habis lagi. Duit untuk pembelanjaan diri pun tak cukup nak buat pembelanjaan kahwin cam mana. Adusss...

Malahan seorang lelaki yang sesuai untuk dijadikan suami pun tak aku temui lagi. Jadi memang tak leh nak kahwin lagi jawabnya. Biarkan masa yang menemukan aku dengan si dia. Berkawan, berkapel tak semestinya ke jinjang pelamin.

Majlis Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan AdhaSehingga berjumpa lagi

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda


3 comments:

mahirahnazlim said...

patah hati ! haha

**sHiKinn** said...

handsome r zakuan tuh,,tp ayu pun lawa juga.padan lah..

hamzah ian said...

ayu sduah kawin.. arghh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails