Friday, January 21, 2011

Pelajar UITM dihempap batu di Bukit Broga


Bukit Broga @ Broga Hill merupakan satu tempat yang sangat menarik. Terletaknya di Semenyih, Selangor menjadi satu pilihan yang bijak buat para photografer untuk mengabadikan gambar-gambar yang diambil di dalam album.. Malahan Broga Hill turut menjadi pilihan Dr Syed Muzaffar dan Dr Halina untuk membuat photoshoot bagi perkahwinan mereka. Keindahannya tidak dapat dipertikaikan lagi. Semuanya adalah anugerah Allah S.W.T. Walaupun dipenuhi dengan lalang yang mungkin lebih tinggi dari kita, namun ianya menarik ramai orang untuk kesana.

Juga berkeinginan untuk ke sana. Best gak lau buat gaya-gaya terbang atau golek-golek nie. Tapi entah bile peluang itu akan ada. Kalau ada rezeki dapat lah jejak kaki ke sana..



Mengenai tajuk diatas untuk lebih mengetahuinya sila rujuk sini


Untuk mencoretkan lebih lanjut aku takut lari dari cerita yang sebenar. Harap maklum..

Sehingga berjumpa lagi

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda

3 comments:

kuzaidi said...

broga, takde peluang nak pergi. rasanya kalo dari kl, tak jauh. hurm..

kuzaidi said...

teringat plak pada cerita 127 hours tu.

::astonishing az:: said...

kawan saya yg kena hempap batu tu..neway dorg ckp sket je..masuk paper je lebih..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails