Wednesday, January 5, 2011

Muka Buku..Aku bosan dengan line yang lembab...

Line yang berterabur dan sangat teruk membuatkan semua kerja berkaitan dengan internet tergendala. Segalanya menjadi kucar kacir. Nak bukak email tak boleh, nak dowload lagu lambat, nak baca gosip-gosip blogger tak tercapai hajat dan nak BW lagi lah. Nak buka blog sendiri pun lambat. Tersenguk-senguk sampai aku untuk tunggu line kembali normal. Tapi hampeh akhirnya aku tertido line tak juga normal. Aku yang abnormal ada lah.. =0

~Muka Buku~

Nak buka muka buku NO hal lak. Tapi kenapa senang lak buka muka buku? Aku tak nak buka muka buku dah sebab dah bosan dengan muka buku. Takde yang menarik. Even game kat sana banyak aku tak layan sebabnya line yang lembab lah. Nanti tak pasal-pasal aku yang frust sorang-sorang. Naye kau nanti bila dah kumpul level berpuluh-puluh, jiran dah beratus-ratus tapi kau tak boleh nak teruskan mainan.



Dulu-dulu aku penah dan tergila-gila kan main game kat dalam tu, tapi sekarang aku dah bersara. Penat dah aku berkerja untuk jadi chef (cafe world), petani moden (farmville) dan penternak ikan (fishville) tapi hasil dan duitnya takde pula. Yang ada hanyalah bazir masa. Kau main lagi ke? Sekarang nie kawan-kawan aku dop tergila-gilakan main Cityville lak. Macam-macam mak nenek game ada.

Kalau aku berkeras nak online juga, aku kena bangun kul 4 @ 5 lah. Ishh sampai cam tu skali kan. Time pukul 4@5 tu semua orang tengah diulik mimpi yang indah sampaikan meleleh-leleh air liur. Uksss kotor ckit.. Maaf yaa,, hehe

Sehingga berjumpa lagi

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda


8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Gembira Selalu, Hilangkan Kedut di Wajah Anda


lol... hahaha

ciQu said...

ishh..patot la lam fb ak bkn main banyok g game invitation....brigat dh lar... XD

shera haifa said...

faiz ~ cehh..nk g jalan2 blog kau pun susah..dh lama ak xpergi sana..ape cer xtahu..

ciqu ~ hello itu bukan aku yg hantar k..

hans said...

lama aku tak main game frontier ville tu
hahahaha

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

kakyong said...

kakyong dah hampir 1 tahun berjaya menjauhkan diri dr game di FB... ;)

memang buang masa..

♥ ieRa ♥ said...

wah..game2..best2..
sambil blogwalking sini..
jom g blog

icha fariha said...

kita mempunyai masalah yg sma.. saia pown dok bngun pagi2 semata2 nk serve makanan yg dh siap msak tuh coz tenet neyh lambat bangat.. weee

si para para said...

FB dah tak best la skrng...
mcm mana nk tukar jadi mcm dulu ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails