Wednesday, November 25, 2015

Cair tengokk ni

Assalamualaikum..

Alhamdullillah hari ni kawasan aku panas ceng setelah lebih 5 hari hujan yang cat and dog. Jadinya hari ni juga Mama marathon membasuh. Habis semua di kutipnya nak basuh. Kain tuala lah, selimut lah, kain sembahyang lah. Berkali2 pusing mesin basuh tu, kalau ada mulut dah lama mesin tu bersuara. hEHHH

Hari ni juga internet streamyx baru dapat. Tiba2 je balik hantar adik aku Isnin malam naik bas tengok moderm merah. Wakklu dah lah hari ini aku ada exam online SPA. Memang mencabar keimanan betul lah. Last2 g jawab kat KFC kebetulan Farah yang ajak g Takbai entry sini pun kene exam jugak. Nasib baikkk kau.

Ini petang internet streamyx kembali. Yabedabedu.. Scroll punya scroll jumpa ABC kat bawah tu. Koh koh koh. Tengok masa panas2 ni memang mencari je. Dah la stok aiskrim entry sini dah habis. Nak buat tak sempat2 lagi. Bizinya lah.. 
yUMMY sangat dapat masa panas ni. Lega kerongkong

Masa takde internet tu kan semua yang kat rumah ni Krik krik ajelah. Selalu waktu iklan semua layan handset, dah takde internet layan tv ajelah.. Haha. Aku langgan data boleh lah rep whatsapp. Nak bukak FB @ IG takleh jugak sbb langgan utk chat only 50mb je.



5 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cair di tekak Seera..
Emmm dapnyaaa..

CIK TOM said...

wah sedapnya...cik tom baru nak buat aiskrim hujung minggu ni..nak try buat yg resepi aiskrim yogurt...hehe

tiga lalat said...

wahh nyum nyum wak tenok eskem tuuu., huhu2

Falsya said...

vavavava sedapnye abcccccc...

Kakzakie Purvit said...

Dunia hari ini jelas teramat kalau tak ada line internet bagaikan tak bermaya kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails