Sunday, July 10, 2011

Atiqah homemade Chocolate

~Sticky post~
New entry dibawah

Assalamualaikum dan selamat petang. 

Hai kawan-kawan mari kita beriadah ya petang-petang cam nie. Caranya tak susah. Apa yang perlu hanyalah duduk mengadap depan laptop mahupun PC kita menaip laju-laju. Okeh ini kita namakan exercise jari ya. Mudah bukan. Exercise ini tidak akan membuatkan anda merasa tidak selesa malah ia membuatkan anda cerdas kerana ia memerlukan pemikiran dan idea yang lancar dan baik. Ianya sangat bagus. Sapa-sapa yang nak mencerdaskan minda boleh la buat blog macam saya ya. Promote2x.


Okeh nampak tak kek yang nampak sedap. Sememangnya kek itu sangat sedap. Tambahan pula harganya +++ sangat murah. Harganya 35 hinggit untuk 1kg lebih. Mahal!! Okeh kau kene cari barang sendiri lepas tu buat sendiri. Kalau pandai tak mengapa, kalau tak pandai cam aku, kau makan lah kek hangit ciptaan kau tu.
Terbaik!!

Kek apa tu? Mana boleh didapati? Okeh aku jawab satu persatu. Kek itu namanya Kek Coklat ya bukan kek strawberry. Jangan ingat sebab ada strawberry atas kek tu kau kata kek strawberry pula. Sebenarnya strawberry itu hanyalah sebagai menyeri atau sebagai hiasan supaya kek itu nampak lebih cantik dan meriah. Kek coklat nie boleh didapati dengan membuat pesanan kepada Atiqah Homemade Chocolate

Bukan hanya kek yang boleh kau dapati dari Atiqah Homemade Chocolate, tapi kau juga boleh dapatkan coklat, cheese tart dan juga cupcake buatan tangan Atiqah sendiri.




Bulan puasa dah nak dekat. Kalau nak tempah cheese tart nak buat raya dialu-alukan. Buat yang nak bertunang atau yang nak kahwin lepas raya yang berhajat nak buat coklat sebagai hantaran leh lah tempah sekarang juga. Nanti menyesal tau. Belum cuba belum tahu. Cepat-cepat order ya. 

Coklat boleh di pos tapi cheese tart, kek dan juga cupcake kene pickup dekat Bilal Kubang Kerian. Sapa yang dop Kelantan boleh la tempah.

<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>

17 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

kalau kek ni boleh post dah lama tempah..kekeke

Hans said...

walaweh
tergoda selera aku tgok
arhhhhh sedapppppppppp

Racun Serangga Terbaru - Hansect

shera haifa said...

sugar2 ~ tempah la yang boleh d pos

shera haifa said...

hans ~ oiitt tempah la..

tiefazatie said...

adui la..tergoda!aah..tqah puny acoklat handmade mmg sedap!wah skrg die dh wat kek n cupcake ek..best2..

shera haifa said...

sis ifa `~ penah tempah ek? hehe..tempah la kek n cupcake.. nti sis mai pick up sndri..leh jalan2 kelantan smbil2 tu

Hans said...

ko belanja la sempena besday aku yang nak tiba nih
hahahaha

Keputusan Jom Main Teka - Teki

shera haifa said...

hans ~ aishh.. belanja? apa tu.. turun kelantan dulu yaa..beru leh belanja

Far8 budak baik said...

aku tgk tak mkin
cergas pun..
makin layu ade lahh..
hahahahaha
makin lapa habak hang =p

izzad b* said...

wah best2!!! :)

izzad b* said...

best2!!

Hans said...

duit tak ada nak turun kelantan
hahahahaha
:-)

10 Golongan Yang Dilaknat Kerana Arak

shera haifa said...

far8~ @_^

shera haifa said...

@izzad ~ best sngt2

shera haifa said...

hans `~ slmt mngumpul yaa

ArELeEz said...

leez sungguh kagum dgn sesapa yg pandai wat kek/biskut/cuppies/yg sewaktu dgnnye. sbb leez mmg xberapa interested nak buat tp, sungguh interested nak makan. he3..

-atiQah- said...

wah!!!! tqah xtau pun ada entri ni..hehe..

terima kasih! nnti nak ltk dlm blog.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails