Saturday, July 2, 2011

Logo pun logo lah

Photoscape, photobucket, photoshop. Semua photo, photo ini aku tak pandai la. Search blog sana sini mana yang ada tutorial pun masih lagi tak pandai nak guna dan buat. Kalau picasa aku tau la sebab aku selalu dop touch up gambar aku yang tak berapa nak cantik kat situ.

Aku kalau nak belajar photoscape, photobucket, photoshop nie nak kene tok guru ada kat sebelah kot, buat sama-sama baru pandai gamaknya. Ada sapa-sapa sudi nak jadi tok guru aku tak? Tak ada pun tak mengapa. Aku bukan mengharap sangat pun.

Tapi aku nak share logo blog yang aku buat nie. 

 Dari Pandangan kepada Penulisan

Hodoh je rupanya kan. Takpe la aku rela kalau kau nak cakap hodoh pun. Aku nak buat banner tak pandai. Logo pun logo lah. Haha..

<<<<<<<< Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<<Proton Inspira>>>>>>>>>

6 comments:

sizuka[Izzati] said...

nice ape.ni buat guna apa ni?hehe.

shera haifa said...

ermm buat ikut cnie je sis http://cooltext.com/

Mus said...

percubaan yang baik..

Hans said...

sokong komen Mus
okay la nih

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

shera haifa said...

mus ~ ermm terima kasih..

shera haifa said...

@hans ~ terima kasih gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails