Monday, July 4, 2011

Paper Mate SS dah ME. Merajuk lah tu!!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
KaLau hari tu Digi WWWOW Awards. Yang terbaru lak Paper Mate SS. Waaa dah ME Paper Mate nie, nanti macam mana nak menulis nie. Tensionnye!! [padehal menaip je pun tak pakai dakwat langsung, saje nak mengada-gada lah nie]


Ermm mungkin sebab akhir-akhir nie mood nak berblog dah makin berkurang kot. Sebab tu semua nak ME. Nak merajuk ngan aku lah tu. Ada aku kesah!!

p/s - mmg aku akui sejak akhir-akhir nie memang rasa malas sangat nak update blog padehal aku ada je banyak perkara nak kongsi. Kenapa ya?

<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>

8 comments:

tiefazatie said...

ifa dh xde BE lgsg tau..huu

HonEyBuNNy said...

nuff ila pun macam merajook jek...ngeh3..

sama la..kadang2 ila pun xde mood nak berblog...ikot mood kita jgk kan..heheh

Hans said...

hahaha
sama la dengan aku
semua merajuk jadi ME
ekekekkeke

Juvana Episod 11

shera haifa said...

@sis ifa ~ usaha lg.. insyallah ada..sis rajin update blog

shera haifa said...

@ila ~ ermm memang musim merajok kot.. hehe

a'ah lah mood xelok update blog pun pendek2.=)

shera haifa said...

@hans~ xpe nti ada lah BE baru. ak dah dpt BE baru. nti aku update..hehe

ayanuts said...

he..he..jadi rajin2 laa update :)

shera haifa said...

@ayanuts ~ ermm mcm mana nak suruh rajin.huhu mls laa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails