Monday, July 11, 2011

McDonald's : BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger


11 hingga13 July 2011

Jom dapatkan burger free. Jangan cuba nak lepaskan peluang nie. Kau boleh jimat dengan promosi macam nie. Aku pasti akan dapatkannya. Lepas kerja nanti aku nak merempit pergi beli. Tak sempat beli hari nie, pergi beli esok atau lusa. Promosi ini sah dari 11 hingga13 July 2011 jam 11am to 12 midnight.

Tapi ada syarat yang kau harus patuhi. Kau haruslah membawa keratan kupon seperti di atas. Kalau kau nak dapatkan 4 biji burger kau harus bawa dua keratan kupon seperti itu. Kalau kau pergi dengan lenggang-lenggang kangkung jangan harap kau dapat yang free tu. Faham!!

Mana nak dapatkan kupon cam tu? Klik link bawah nie, lepas tu print dan bawa pergi ke cawangan Mc'D yang berdekatan.



<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>

8 comments:

ArELeEz said...

ok. dah print. tq sbb share. nak makan burger.. nak makan burger.. ngeh3..

Hans said...

adoi
print rumah aku lak ink habis
hahahahah

Juvana Episod 12

eiela said...

tak bleh makan burger dah. huhu

Latest Entri :
Widget Follower Tuh Penting Ke?

shera haifa said...

@ ArELeEz ~ kiranye dh dapat burger free dh ler?

shera haifa said...

@hans ~ nk seribu daya.xnk sribu dalih.. p CC..print out it..leh mkn byk..

shera haifa said...

@eiela~ knpa xleh mkn?

muhamad hanif said...

ni mesti kes antu mekdi ni..



AHAHHAAHHAHAHAHA

shera haifa said...

hanif ~ xdelah hantu sngt..skali skala je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails