Sunday, July 17, 2011

McDonald's : BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger kembali lagi..



18 hingga 20 July 2011

Tak sempat dapatkan Double Cheeseburger yang menjadi kesukaan kamu. Okeh jangan kecewa, sedih ya. Mc'D dengan jasa baik aku [tipu sahaja] telah bermurah hati untuk menawarkan sekali lagi BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger. Promosi ini sah dari 18 hingga 20 July 2011 jam 11 am hingga 12 midnight.

Jangan kamu lepaskan peluang lagi. Lepas nie aku takkan bagi Mc'D buat BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger lagi, biarlah Mc'D buat BUY 1 GET 1 FREE GCB pula. Ada sapa sokong tak lau buat BUY  1 GET 1 FREE GCB?

Sama seperti sebelum nie juga, kamu haruslah membawa keratan kupon seperti di atas. Jangan pergi dengan lenggang-lenggang kangkung sebabnya kamu memang tak akan dapat free. Faham!!

Mana nak dapatkan kupon cam tu? Klik link bawah nie, lepas tu print dan bawa pergi ke cawangan Mc'D yang berdekatan. Print hitam putih pun tak mengapa.


p/s ~ aku dah beli hari tu. Satu makan waktu sahur, satu makan waktu berbuka. Nyum2x..

<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>

7 comments:

Mrs. Farhan said...

Alohhh, sedaknyo. X dok aroh la sini xdok mekdi. Huhuhu.

Mrs. Farhan said...

Awok tu, sayo tag ni.

http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-doodle-header-comel-from-anis.html

Mrs. Farhan said...

Awok tu, sayo tag ni.

http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-doodle-header-comel-from-anis.html

Hans said...

aku baru makan GCB
hehehehehe
hilang kempunan dah
so malas download kupon
:-)

ubi said...

wow..tahan ke tak basi?..i mean ko mkn mase sahur n bbuke

akubersamaCahya said...

everymonth abc tak lepas tau! hehehe last week bru pekena doble cheese burger.. ^^v

tomato said...

tamo makan .. diet . hehe ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails