Wednesday, July 20, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Aaisshh tak malu meminta. Okeh memang tak malu pun. Malu tapi mahu memang tak akan dapat. Jadi jom jadi macam aku, tak malu dan mahu minta ngan Hizami, Nak Header Satu! Ermm agak-agak c Hizami nie nak kasi tak kat aku? Belum cuba belum tahu. Kiranya aku cuba aje nie. Hizami kasi aku terima, tak kasi aku minta lagi. =)

klik banner untuk join

Nak minta bukan senang-senang tau. Ada syaratnya. 


1) Buat satu entri pasal Hizami, Nak Header Satu! dengan menggunakan tajuk yang paling hensem di dunia iaitu Hizami, Nak Header Satu!. Tak payah nak tambah please please please kat hujung tajuk tu.

2) Next, letak banner kat atas ni dalam entri kat blog korang. Dan jangan lupa selitkan pautan link ke entri Hizami, Nak Header Satu! ni. Meh sini aku bagi url entri ni:


3) Sila lengkapkan slogan kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab ..........'
(tidak melebihi 20 patah perkataan)

4) Sila tag seorang sahaja kalau boleh.

5) Nak kena follow Budak Lelaki Sebelah Pintu ke? Up to you la beb.

6) Submit entri korang kat ruangan komen kat bawah ni.

[aku main copy aje. Nie baru nak minta izin. Minta izin ya En Hizami]

1 dan 2 dah aku lakukan. Nie aku nak buat yang no 3 lak.

'Ke hadapan Hizami [cam nak tulis surat lak], saya nak header satu sebab saya nak gak tampal header buatan orang lain kat blog nie.'

Niat dihati nak type panjang lagi, tapi mengenangkan syarat yang diberikan (tidak melebihi 20 patah perkataan), aku patuh dan rela memadamkan ayat-ayat yang dah di type.

Jadi nak tag syerz eyrynMana tahu, syerz eyryn pun nak tampal header buatan orang lain gak [kalau dah penah ada orang buatkan header, harap maaf]. Follow mollow nie dah lama dah follow blog Hizami. Syarat yang ke 6 pula, akan dilakukan setelah entry nie d publishkan.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,

____________
[Shera Haifa]



<<<<<<<< Jom terokai Samsung Galaxy >>>>>>>>
<<<<<<<< Whooomm.. Drift bersama Proton Inspira >>>>>>>>>

12 comments:

Encik JI said...

da dpt nnt, share taw. hehe

shera haifa said...

@encik JI ~ mana leh share2 header.. En JI join gakk ahh. tp header En JI dh cntik..xjoin pun xpe..

Encik JI said...

xpndai nk berkontest2 ni shera oi. hehe.

cntikla sgt.

shera haifa said...

alaa buat biasa-biasa udah.,.pendek2 pun d terima jnji cukup syarat..

cantik ahh.. kreatif.. buatkan 1..hehe

ijat_asni said...

good luck
^_________^

..hizamirahim.. said...

hehe.
thanks sudi join.
;)

sama sama la kite tengok siapa yang kena.
:P

shera haifa said...

@ijat ~ tq..

shera haifa said...

@hizami ~ okeh.. sama2.
hope terkena laa

syerz eyryn said...

eii, suke3 ! thnx coz tag ryn yerr. .
hehe ;) na mnx jugakk !

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

..Bai.. said...

gudluck ya:D

Mra Mastura said...

gudluck dear!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails