Wednesday, February 22, 2012

Dugaan : Selesaikan dengan cara terbaik

Assalamualaikum..


Ada BE baru ngah running sekarang nie. Iaitu NIKON. Kalau nampak tu jangan segan silu, klik aje. Bila line tengah problem, pemilik blog pula sibuk siapkan proposal,  jenguk blog pun jarang-jarang sekali, update pun bila ada masa memang time tu juga lah nak dapat BE.. Inilah yang dinamakan dugaan. Dugaan nie bermacam-macam tau. Kita lah kene selesaikan dengan betul-betul.


Jadi jangan nak segan, jangan nak malu klik aje NIKON tu. 

Terima kasih >.<..

p/s ~ Cuba juga untuk mengupdate even xde masa..

6 comments:

sea_lavender said...

jarang sgt semak ~~ erm tapi mcm tk de pe2 la~~

ahsfantasy24 said...

smart!
ala2 sony nex ;)

cinta siswi said...

klik byk2 pun oke kn shera..hikhik. ^_^

Teenager Housemaid said...

okay dah klik nikon tu..:)

aReLaN said...

ala...tak kuar pon iklan nikon bila saya datang sini.hmmm

~diAhOntHeblOg~ said...

wahh..syok nye dpt BE..dik..
akak xpenah dpt dik non...........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails