Wednesday, February 1, 2012

Time Couple & Bila Break

Assalamualaikum..

Time  Couple 'BABY', bila dah break 'BABI'..

Time Couple 'SAYANG ', bila dah break  'BANGANG' ...

Time Couple 'I- YOU' , bila dah break  'WA - LU' ...
Time Couple 'I LOVE YOU KBAII' , bila dah break  'I HATE YOU CIBAI' ...
Time Couple 'HI DARLING' , bila dah break 'BYE ANJING' ...
Time Couple 'HANDSOMENYA' , bila dah break  'SAKAINYA' ...
Tima Couple 'ANJE' , bila dah break 'ANJENG'...
Time Couple 'YOU LAWA LAH' , bila dah break  'EH SIAL LAH PUIHH'..

Itu lah Cinta manusia..manis sementara,Cinta ALLAH SWT cinta hakiki ツ


p/s ~ Ya itulah antara ayat-ayat yang pernah aku dengar bila orang sekeliling aku COUPLE dan BREAK..

17 comments:

missSenget said...

tak penah plak hadapi cmni..


hihihi..

Liana Ryan said...

hahaha xD
lawak lawak

guest said...

ganas betul bhs dorg bila break ek...

Nazz@Purple said...

betul tu..huhuuhu

Nur Aischa said...

hahaha serius lawak ohh :D mcm2 jenis bila couple dan break..

Iffah Afeefah said...

hahaha itu perkara biase

mse cinte kentot wangi jeeeeeeee

haikal blank said...

haha biasalah tu. ragam manusia. :)

layankan jela! uish!

aReLaN said...

saya ngan ex tetap kawan macam dulu.walaupun skang dah ex, tapi hepi bila tengok ex2 hepi.macam ramai je bila sebut ex2 kan.hehehe...

::nia_mira:: said...

hahha mulot jaat

Rozuan Ismail said...

itulah manusia,masa syg kentut pon wangi, bila benci senyum pon mcm tak ikhlas

akoo pae said...

huhu tak semua macam tu..

kalau ade pon, ee kasar gile kot kata2 tu..isk2

Pupel Liyana said...

wa...........betullah :) hehe

laylie mdnoor said...

aduh lawak sungguh!

Teenager Housemaid said...

hoho..
macam2..
nasib baik tak pernah bercinta..teehee~

Lady Milo said...

hehe.. biasa la tu.. masa bercinta bau kentot pun bau harum..

Nazz@Purple said...

begitulah cinta..

Afiqah Nabilah said...

mohon share ea.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails