Monday, February 6, 2012

Gambar tak boleh copy and paste. Help Me!!

Assalamualaikum..

Bila dah buta IT, then tak tahu banyak pula pasal komputer dan gambar-gambar, jadi la macam aku sekarang nie. Yang aku tahu ada kamera, amik gambar then gambar-gambar tu simpan dalam laptop. Gambar yang dalam kad memori delete sebab nanti nak amik gambar lain plak. Bila dah penuh dalam laptop transfer masuk hardisk pula. 

Bila dah masuk hardisk galok nak masukkan dalam laptop balik, last-last bila nak copy and paste masuk laptop tak boleh. Ini yang men'tension'kan aku di hari-hari cuti nie. Arghhh. Udah laa gambar yang nak d copy tak boleh tu gambar konvo aku, kenangan tu beb. Kalau gambar lain aku tak heran sangat yang menjadi masalah gambar KONVO. Tension mak cam nie. 

Ada sapa-sapa yang tahu dan pandai kenapa gambar-gambar tu XBOLEH COPY AND PASTE leh laa jelaskan kat aku. Dan kalau tahu nak buat cm mana please explainkan pada aku. I need your help.. Hulurkan tangan ringankan beban.. 

p/s  ~ Need a positive respond..
p/s2 ~ kecelaruan minda, ayat macam tunggang langgang. Abaikan..


6 comments:

sweet pearl said...

maybe gambar tu tgh di view kot, sbb tu takleh copy =)

shera haifa said...

SWEET PEARL ~ Gambar tak di view pun..huhu

laskar pelangi said...

or dah masuk virus. cuba scan folder tu dulu :)

akoo pae said...

ek?knape tak bleh??

tah la~ hee sori

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Teenager Housemaid said...

erkk..saya pun tatau..
tak reti sgt psl ni..
-_-'

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails