Thursday, February 23, 2012

Zikir terapi diri : Hafiz Hamidun

Assalamualaikum..

Aku suka dengar both video yang kat bawah nie. Sungguh menenangkan jiwa yang tak tenteram apabila mendengarnya

Bagi yang susah sangat nak berzikir juga boleh laa tonton both video yang kat bawah nie. Boleh juga turut sama berzikir. Secara tak langsung telah menambah kebaikan pada diri sendiri.

“Dan laki-laki dan perempuan yang banyak berzikir menyebut (nama) Allah, Allah telah menyediakan bagi mereka ampunan dan pahala yang besar.” (al-Ahzab, 33: 35)

  Astaghfirullah..


Lailahailallah..


p/s ~ Tenteramkan hati, Insyallah baru semua kerja yang ingin dilakukan dapat disempurnakan dengan baik.



11 comments:

Diyana Norman said...

dah dengar dah. memang sedappp.. tenang hati rasa. tq for sharing =)

Teenager Housemaid said...

indah dan tenteram..:)

H.J said...

hati tenang dengan ingat kepada Allah..

Ardini Humaira said...

alunan zikir dan lagu hafiz hamidun memang best2 :) sesuai diamalkan sebagai amalan seharian

syafiqakarim said...

lebih elok dari mencarut.

cinta siswi said...

siswi suka zikir syifa'... tp sume zikir sedapp.. :)

aReLaN said...

ngan amalkan zikrullah,hati jadi tenang.banyak fadhilat & manfaat dia kan.jom tingkatkan zikir dan segala amal ibadat

Woofer Storm said...

terima kasih atas perkongsian..

#otw nak download video ni,dengar sekali meremang bulu..maseh sekali lagi...ingatn berguna buat sy..

Hans said...

alhamdulillah
memang menenangkan hati :-)

Cho Zila said...

zikir dalam masa senang dan susah...

Rozuan Ismail said...

p/s tahniah tersenarai untuk bulan februari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails