Saturday, February 11, 2012

Penantian bakal berakhir

Assalamualaikum..



Setelah beberapa kali pihak Nuffnang men'reject' cash out aku atas masalah-masalah yang aku lakukan sendiri, akhirnya kali nie aku berjaya sebabnya 'payment advise' telah di emailkan. Maknanya dengan 'payment advise' nie cek akan sampai lah. Aku dah siap pesan ngan akak aku, kalau cek sampai kat rumah aku suruh pos kepada aku yang kat JB nie. 

Walaupun amount yang tertera xbanyak tapi sekurang-kurangnye aku leh wat belanja sementara duit pinjaman tak masuk lagi. Entah bila laa agaknya nak masuk duit pinjaman nie. Dah banyak dah menyusahkan Mama dan Papa. Tambahan bulan nie ada banyak vacation ngan Lab Rat's. Yehh boleh laa tampung sikit walau xbanyak pun..XOXO



p/s ~ Mula-mula cash out amount RM 51.43 ada dalam entry nie, tapi sebab banyak kali gak direject jadi amout masa cash out jadi RM 67.97. 

5 comments:

aReLaN said...

hahahah...sama la.baru minggu lepas dapat payment advice.tak sabar nak tunggu cek sampai.

shiema sufian said...

syioknyaaaa dapat duit (:

H.J said...

owh..banyak jugak tu..ehehe

ekinashikin said...

byk jugak tu..saper nk bgkan klu free..hehehe

Ezad Skytech said...

hee...boleh la belanja ni...hehe..:D

#sekali pun belum cashout kan lagi nuffnang tu...hehe~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails