Wednesday, March 20, 2013

CPUV ke-6

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Dah lama xupdate pasal CPUV. Dah tu dop sibuk update benda lain kan. Hehe. Untuk bulan nie sahaja sehingga bulan Mac nie termasuk yang terbaru nie dah 6 CPUV. Tapinya 4 yang lain dah meter lah. Tinggal aje Colgate yang hakak Fazura jadi model tu ngan Kleenex wat sat hingus. So kalau ada nampak tu, rajin2 lah klik. Terima kasih



p/s ~ nak menabung banyak2 kat nuff.. Dah betul2 banyak baru nak cash out.

1 comment:

Crew Fathi said...

Alhamdulilah... ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails