Monday, April 26, 2010

''1sT day''

Li pAlinG BeST eVEn mEMBosANKaN. iT jUST tEMPorARY.. Da conclusion that can i make for da 1st day. Da true don't know but i'm suppose to be enjoy n hapy during da Li. Meet with new frdz, learn a new things, n will be more creative.

1st day macam biasalahkan takde benda nak kene buat, lagipun ramai orang takde dalam pejabat.. Ada p meeting ada p KL n ada p beli barang tuk expo or pameran. Ada budak dari UMT yg dah seminggu mula cakap seminggu tu diorang dok saje je. Time rehat p rehat, bila takde keje apa lagi tido lah. it's same goes to me n my frdz today. Lepas rehat buat hal masing-masing. Time balik cepat je punch card. hehe

Minggu nie just kami ber4 je yg ada. 2laki 2 perempuan. Dah boleh wak pairing nie. Secara kebetulan plak ai nie 2 orang budak laki tu, sorang pakai baju biru, sorang pkai baju merah. Same goes to me n my frdz. I wear a blue n my frdz wear a red. P makan plak sama-sama.. haha.. Memang menjadilah but its also temporary bcoz next week lagi 10 akan lapor diri katenya.

Agak-agaknye boleh tak aku tulis dalam buku log macam nie?

Da sToRY wILL bE coNTInUe For Da NexT daY..
☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐...
☆│▒│▒|▒│▒│
.┌┴─┴─┐-┘─┘
.│▒┌──┘▒▒▒│
.└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
...└┐▒▒▒▒┌┘

8 comments:

Mohd Alimie said...

Salam ziarah..wlupun tak knal, saje nak ckp, buat elok2la LI tu..hoho..

Kapten said...

senangnya keje lepak2
huhu

sHaFAa said...

alimie ~ ok.xknl kita hulurkan salam perkenalan..

kapten ~ a'ah mula2 senang lah..myb mkn susah lps nie

hans said...

try la tulis
tgok apa jadi
hahaha

sHaFAa said...

jd mcm yg dh ak tulis tu lah..mihaha

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

xboleh2.. format salah tu.. haha.!

sHaFAa said...

haha..ek? abs yg btl cm mana?

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

haha..ntah la...ak pn x menulis ap lg dlm bku tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails