Thursday, April 15, 2010

''thAILand''



*bAnDaR haDyaI''


aku nak tunaikan janji aku yang nak cerita sal cuti-cuti Thailand kat korang..cnie
aku p Thailand (part Hadyai) masa cuti keputraan Sultan Kelantan n masa tu dekat UTM budak-budak sibuk ngan dop study sebab musim 'study week'..
tp aku leh plak balik umah then g ambik angin..
sebab tu exam banyak yang macam nak kantoi..
huk3x,,

kteorang g anak beranak je..
lepas tu tambah tolak ngan kawan-kawan orang yang handle tour nie lebih kurang 78 orang semuanye..
sekali ngan tambah tolak budak-budak yang tak cukup umur lah..(aku pun xckp umur gak lagi)..hehe

pe yang orang jarang buat kat Malaysia, orang buat kat sana?
dekat tengah-tengah kesibukkan kota plak tu..
kamu-kamu semua tau x?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hah nie dye.
p nie gmbr kat Malaysia..jangan silap faham plak..

*JAnGan TirU aKSI iNI*

lau kat Malaysia naik macam nie kene 'sound' tau.
lau kat sana 'relex' nak mati.
dah jadi budaya diorang kot.

*TuTT-tUTT*


*kAcANg-kAcaNG*


*kONtrOvESI*


*aNAk BeraNak*


*kAmi bUKAn SepAH*

*IpaR dUAi*


*aHli RomBonGAn*

5 comments:

afifahramli said...

ramainye. ^^

sHaFAa said...

hehe,,
a'ah ramai..
13buah kete lau xsilap..
konvo g2..

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

wow! menarik!.

sHaFAa said...

that's y aku nk balik sngt2 time stdy week ai 2..
hehe

mrrx said...

hmm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails