Monday, April 26, 2010

''No MorE''

My gOShhh.. No more blogging, no more facebooking, no more ym.. but this is temporary. I'll be back. Tomorrow (26 May) my daily routine will be change. No more wake up at 10 or 11 a.m.. No more bath at 12 or 1 p.m..

haha tak boleh blaa memang gler kentang. Routine nie bila aku kat umah je. Bila aku kat asrama tak macam nie auu. Pelik tak? Ermm bagi aku pelik lah kan kat asrama bila ari minggu boleh plak bangun awal. Kadang-kadang lepas subuh dah tak tido tapi kat umah sebaliknye. Apa nak jadi daaaa.. Kesian mama aku, even aku ada dye jugak yang kene buat keje-keje kat umah, basuh baju, sidai baju, sapu umah bla bla..

Esok dah mula LI lagilah tak leh nak tolong my mum, lagi kesian. Before nie ada gak aku tolong cikit-cikit. Tolong p beli barang, tolong masak lah.Aku bukan tak tolong langsung. Jangan nak mengata plak...

SO....

p/s ~ SELAMAT BER'LI' pada siapa yang terlibat.. Apa yang penting jaga nama sendiri, jaga nama tempat kita belajar.GUD LUCK
MyEm0.Com

6 comments:

AkU said...

Btw..jgn kena 'bully' ek tuk LI nanti..hehe...
>.<

sHaFAa said...

tkut aku yg buli owg nti..hehe

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

selamat berjuang ya sahabat...
aku doa agar kau berjaya menjalani
LI dengan jayanya...amin

^_^

╚► capital S hana ◄╗ said...

wuu~
gudluck (:

sHaFAa said...

to all ~ thx k for da wishes..

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

good luck babe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails