Sunday, April 25, 2010

''HIt mE at '18808, 18818, n 18888'

Angka '8'..It's look like 2 ketul taik kambing bulat-bulat yang di cantumkan menjadi macam angka '8'. Tapi aku suka ngan angka '8', becoz aku di lahirkan pada bulan ogos ataupun orang panggil bulan '8'. Orang kata mereka yang lahir bulan nie peramah, baik, independent dll. Aku bukan nak riak ke apa tau tapi 'orang kata' so aku pun tak tahu kebenarannye. Tapi mengikut rahsia bulan kelahiran oleh dato dr. fadzilah kamsah , beliau kata macam nie ~~~~

OGOS

  1. Suka berlawak. (LIKE)
  2. Mudah tertawan padanya.(DISLIKE)
  3. Sopan santun dan mengambil berat terhadap orang lain.(LIKE)
  4. Berani dan tidak tahu takut.(LIKE)
  5. Orangnya agak tegas & bersikap kepimpinan.(LIKE )
  6. Pandai memujuk orang lain.(DISLIKE )
  7. Terlalu pemurah & bersikap ego. (LIKE)
  8. Nilai harga diri yang sangat tinggi. (LIKE)
  9. Dahagakan pujian.(DISLIKE)
  10. Semangat juang yang luar biasa.(LIKE)
  11. Cepat marah & mudah mengamuk.(LIKE)
  12. Mudah marah apabila cakapnya dilawan.(DISLIKE)
  13. Sangat cemburu.(DISLIKE)
  14. Daya pemerhatian yang tajam & teliti.(DISLIKE)
  15. Cepat berfikir.(DISLIKE)
  16. Fikiran yang berdikari.(LIKE)
  17. Suka memimpin & dipimpin.(DISLIKE)
  18. Sifat suka berangan.(LIKE)
  19. Berbakat dalam seni lukis, hiburan & silat.(DISLIKE)
  20. Sangat sensitif tapi tidak mudah merajuk.(DISLIKE)
  21. Cepat sembuh apabila ditimpa penyakit.(LIKE)
  22. Belajar untuk bertenang.(LIKE)
  23. Sikap kelam kabut.(LIKE)
  24. Romantik, pengasih dan penyayang.(LIKE)
  25. Suka mencari kawan(LIKE)
15 LIKE 10 DISLIKE out of 25.. Babunn cam gler kentang kan. Bukan setakat kentang nie keledek, ubi habis di kebasnye nie. Apa yang LIKE tu aku ase ada kebenaran dalam diri ciptaan Ilahi n yang DISLIKE aku ase ada tapi tak seberapa lah.

7 comments:

uncle said...

untuk kelahiran uncle di bulan apa rahsiannya? boleh tolong carikan utk uncle utk dimuatkan dalam entry nanti...email kat uncle ek.

shyf09@gmail.com

DaHLia said...

sis hit the 18888..kena buat entry ke?

sHaFAa said...

uncle ~ wokeh..nantikan email yaa

dahlia ~ xde lah..shafaa xbuat contest pun..lain kali shafaa wak contest k..

FaTiN said...

ohh..yg ni. aku letak kat facebook..ngee

syahira ariff said...

ahahahaha,tak semuanya tepat
rilek laa dear,huhuhu

awak,
komentla new entri sy,
hee~
=D

hans said...

ko percaya ker?
huhuhu

sHaFAa said...

syahira ~ insyallah lau sy bce n3 awk..sy komen k

hans~ 50-50..ak jd dri sndri..tp ada kbnaran jgk lh 2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails