Wednesday, April 21, 2010

''JabaTAN alAM sekITAR,keLATE''



kat mana tu ? dah p survey p tak jumpa pun.. tngok pakai wikiMapia nampak awan plak.. hah yang warna hijau tu lah tempat bakal aku buat Latihan Industri (LI). tak sabar asenya. apa lah yang aku kene buat nanti ya. ada tak geng-geng blogger yang kerja kat sana? nanti leh lah kenal-kenal yaa. hehe

*sYok pLAk DoP maIN TgoK bNDA niE,,atAP uMAh Aku wRNA bIRu pUN nmPAK.hehe



2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Dulu aku suka main bnda ni, cari tempat2 yg best....

sHaFAa said...

aku baru gler nak main menda nie..
smlm cri jbtan alam skitar..skali kuar yang cm nie..
pe lagi try usha umah lah plak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails