Saturday, April 24, 2010

''EntRY Ke 100''

Okess.. Pejam tak pejam, celik tak celik upenya dh hampir setahun ek shafaa ada blog. Tapi sebab shafaa bukan penulis blog yang tegar dulu-dulu, ari nie baru entry yang ke 100. Tapi sekarang nie shafaa ase nak jadi penulis blog yang tegar lah plak and want to make writing da blog as my new hobby, so shafaa nak tunjuk ajar cara nak naikkan traffic, make da blog interesting, n apa-apa yang bersangkut paut dengan blog lah. Boleh tak?

Sempena entry yang ke 100 nie, shafaa nak review balik my 1st entry and why i make this blog. So kawan-kawan yang nak tau leh lah klik kat situ. Bagi yang tak nak tau pandai-pandai korang lah. Selain tu shafaa nak bagitau lah serba sikit tentang diri ini. Bukan niat nak popularkan diri tapi sebab nie entry yang ke 100. Mula-mula ada blog shafaa guna nama 'aira' then guna nama 'shaira haifa' n now 'shafaa'. Nama 'shafaa' cam glamorous kan? (opss terlebih perasaan plak). Nama tu gabungan dari nama depan n belakang bukan nama gabungan ngan pakwe tau. I tak suka mempopularkan nama orang lain. Susah payah mak ayah bagi nama untuk kita, nie nak gabung ngan nama orang lain plak (bukan niat nak mengata sapa-sapa tau. So shafaa nak mintak maaf lah lau ada yang terasa).

Asenya cukup lah tentang diri sendiri, so sapa yang ase nak tau lebih, nak berkongsi-kongsi idea, nak ber'chit chat' add lah ym shafaa (cute_hakirow@y.c)..

p/s ~ pada yang sudi baca thx shafaa ucapkan..

5 comments:

ashrafi said...

tahniah entry ke 100

sHaFAa said...

thx =)

YucIkA said...

omedeto entry ke 100!!!!!

FaTiN said...

shaafa-nama glemer mung rupanye ngeh3
selamat berpraktikal sayang!!

sHaFAa said...

fatin ~ haha..a'an nama glamour..thx drling..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails