Sunday, April 4, 2010

''FiNAl ExaM''

Dye datang lagi. Dye datang dan pergi tanpa mengira waktu dan keadaan. Juga tanpa mengira kesedian dalam menempuhinya. So apa yang pasti mereka yang bakal menempuhi kene selalu prepare.

Untuk tahun ke-2 di UTM SKUDAI dalam jurusan yang aku sendiri pilih aku kene hadapi final exam. Mantapkah aku dalam semua subjek? Habis baca atau tidak? Hanya aku yang tau. Sapa-sapa nak tau sila angkat kaki. hehe. Tak kisah lah sebelah ke dua-dua belah ke apa yang pasti sapa yang angkat kedua-dua jatuh lah lau tak bergantungan.



So disini aku nak wish untuk semua bakal-bakal students yang akan menempuh final exam ''GOOD LUCK'', ''DO YOUR BEST''.



Ingat family kat kampung yang mendoakan kejayaan kita dan mengharapkan kita.
Semoga sahabat-sahabat sekalian dan juga diri ini berjaya dalam merialisasikan impian keluarga dan diri sindiri.
Juga aku nak mintak maaf andai tersalah bahasa atau terkasar bahasa dalam percakapan atau penulisan ini. Aku hanya insan biasa yang tak lekang dalam melakukan kesilapan.

ALL DA BEST TOO ALL..Wish me Luck k



4 comments:

Lepat Pisang said...

Gud luck n ganbatte ne!

aRe_Nim said...

good luck sher...

YucIkA said...

all the best!

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

salam sahabat...

gud luk juga untuk anda...

jgn lupa hidup yang kita tempuh juga adalah peperiksaan...

peace:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails