Thursday, July 19, 2012

Kimia itu menarik

Bismilahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

"Kimia itu Menarik". Sapa setuju dengan statement aku nie?? Dan apa pandangan korang bila sebut perkataan kimia? Moh share ngan aku kat entry nie (tinggalkan komen).

Masa Karnival Kimia Johor 2012 baru2 nie, students berpeluang untuk luah perasaan mereka mengenai kimia. So, boleh laa kami tahu berapa ramai yang suka, tak suka kimia nie dan apa kata mereka.


Yehh see. Kebanyakan mereka kata kimia nie MENARIK!! Apa pula kata korang yang belajar kimia nie? Jangan lupa share ngan aku. I'm excited to know what others think about kimia. =)

p/s ~ Share tau..

5 comments:

shiny2 star.. said...

btw.gmbar last skali.penuh dgn magic.tu aku tulis.hahahah

Aishah Jahirah said...

xtaw sebab xblaja kimia..hehee

Ardini Humaira said...

biologi cemana pulak? ngeee lariksss hehe

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..

lama dah akak tinggalkan subjek kimia,, lepas form 5, amik 6 sastera x da dah kimia,... time fm 5 syok gak tp terketaq2 time buat xperimen,..

Nurul Ieda said...

xbezz ~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails