Saturday, July 21, 2012

Review Ice Age 4

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Lepas aje balik dari makan burger bakar, terus pecut g gaint tuk tengok Ice Age 4. Ngadakan tetiba tengok ice age 4, padehal 1-3 tak tengok pun. Haha


Overall cite nie oklah. Aku kasi 3/5 cukuplah. Masa dah dekat2 nak habis tu aku leh terlelap jap, sebabnye ngantuk siot. Nie kali ke-2 aku terlelap dalam panggung. Sebelum nie aku terlelap masa tengok cite snow white. Teruk tul aku. Bayar mahal2 leh plak tido. Huhu..

Dalam Ice Age 4 nie ada sekor rimau nama 'Shira'. Tak tahu laa aku dalam ice age sblum nie rimau nama 'Shira' ni dah ada ke x. Pe yang aku nak cite sal rimau nie, secara x kebetulan nama aku dengan ejaan 'shera' kalau sebut sama dengan cara sebutan 'shira' plak. Lepas tu lab rat's aku sorang nie dop samakan sikap aku ngn rimau 'Shira' nie. 


Tapi memang betul pun lab rat's aku cakap yang aku nie garang. Maklumlaa aku kan zodiak Leo. Kuwang2x.. Aku sendiri pun rasa yang aku nie garang. Tapi xdelah garang sangat. Aku dah berubah dah sikit2. Aku nak jadi baik pulak..

p/s ~ Jangan takut ngan aku. Even aku garang aku x makan daging manusia. =)

1 comment:

CikOdah Gebu said...

org yang garang tidak semestinya bengis umpama singa,tetapi mereka tegas.Betul tak?

CikOdah follow sini ye.Cikodah belum sempat nak layan movie sebab sentiasa sibuk dengan keja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails