Friday, July 27, 2012

Mickey's Exhibition

Bismilahirahmanirahim dan Assalamuaialaikum..

Akhirnye setelah disimpan hampir dua bulan di dalam draf, akhirnye aku release juga entry nie. Dah lama sangat terperap dari dibiarkan begitu baik publish.

Disebabkan oleh sejenis makanan tako tao, trip 24 jam telah berjaya dilaksanakan. Secara tak sengaja rupenya at that time kat Mid Valley tu ada pameran Mickey. Bukan main banyak lagi miickey. Ada yang cantik ada yang hodoh. Ada yang kecik juga yang besar. Memang menarik laa. Pelbagai warna dan corak pada seluruh badan mickey.


Aku mengaku, nie laa 1st time bila mana aku pergi shoping complex ada pameran sebegini. Bertapa macam katak bawah tempurung sangat aku kan. ;(


p/s ~ Aku bukan x sosial tapi x sosial sangat..

3 comments:

Natasha said...

wahhh comelnye!!

Syira said...

salam

x hbais lagi eh... hari tu bulan 6 pergi ada dah tu ;)

Rara Nasiha said...

alorrr, cutenya. tak tau pulak ada pameran mickey :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails