Saturday, July 7, 2012

Universal Studio : Jumpa mereka

Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum..

Bertuahnya kiteorang. Yuhuu dapat jumpa retis masa kat universal studio ari tu. Best2. Alang2 dah jumpa tu pe lagi. Terus amik gambar buat kenang-kenangan di hari tua. Leh tunjuk kat cucu yang mak tok dye nie jumpa retis. =)


Marilyn Monroe, Betty Boot, Oscar, ancient egypt, 


Yehh itulah gambar kami bersama mereka. Perghh Marilyn Monroe ngan Betty Boot memang letup kau. Tergoda, mengoda, mengada pun ada. Mereka tu kami jumpa kat Hollywood dalam universal studio. Bukan g Hollywood betul2 pun. Xmampu. Ada gigi emas sebatang pun xcukup lagi. 

Ada yang kami x jumpa dan x sempat amik gambar. Diorang nie kuar ada masa2 tertentu dan ada limited minutes tuk bersama dengan tourist. Pernah masa ngah que lagi seorang je turn, lepas tu kami mereka dah bla. Kuciwanye masa tu kteorang.

4 comments:

Ardini Humaira said...

bestnye g sana :D

asmira surianie said...

waaa bestnye dapat pergi situ...
bila la kte dapat pergi sne

zainatul abu bakar said...

wah bestnya g sane :D

aReLaN said...

untung la dia jumpa artis.hohoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails