Tuesday, May 18, 2010

''1st TIMe''



okehh i got da award. Inilah kali pertama saya dapat award sebenarnya. Jadi saya nak ucap banyak-banyak terima kasih kepada モddyß♥γz86® iaitu pemilik blog ini kerana sudi menghadiahkan saya award ini. Saya begitu terkejut kerana tidak meyangka akan menerima award ini kerana menurut penerangan bagi award ini ialah

PENCIL yang besar
~ Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

@%&^ sungguh tak sangka sesuatu yang di tulis tu mempunyai nilai penghasilan kerana setiap yang ditulis itu hanya pandangan, pendapat dan pengalaman diri sendiri.


FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

$%^* ~ betul-betul layak! sungguh tak sangka

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

*&%#~saya masih baru dalam alam maya nie, banyak lagi benda yang tak tahu. Blog nie pun masih perlu peningkatan kerana saya budak baru even dah lama buat blog.

Award nie hendaklah di fowardkan kepada 5 orang, jadi mereka-mereka ialah :

19 comments:

Hizami Rahim said...

ahha.
thanks a lot.
;)

sHaFAa said...

okehh..wlcome

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

time kasih...shafaa^_^

sHaFAa said...

wlcmoe

H@n$ Xy said...

wahh...creative blogger award...ermm..gerak2~

sHaFAa said...

hans sory xbrmksd hans xcreative..tp 5 leh foward..tp lau hans suka hati nk buat pun ok jgk..

H@n$ Xy said...

eh eh..apesal lak han nak terasa nih...takde pepe lah shafaa....haha2...jgn serbe salah ye...hu5...

sHaFAa said...

xde lah..tkt trasa je..hati manusia xsiapa yg tahu kan..

Nurul Syahida Syamira said...

wahh award pn maksud gila dalam hehh. fuhh congrates lahh sape dapat!

Aini said...

Terima kasih ye bagi award tu kat sy =)

pawaka19 said...

tima kasih ye shaafa..dpt juga award

hans said...

hohoho
dapat award
tahniah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tahniah dapat awrd :)

sHaFAa said...

nurul syahida syamira ~ thx,,=)

sHaFAa said...

pawaka19~wlcome n thniah..

sHaFAa said...

hans~ thx u..=)

sHaFAa said...

miss lolly ~ thx =)

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada SHAFAA kerana menerima ANUGERAH yang berprestij ini ~ sememangnye anda mmg layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER ini ^^, tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ok.... keep it up and keep in touch ok

sHaFAa said...

モddyß♥γz86® ~ okeh thx u so much to da real owner of da award..i will keep it up my blog with my fingerwritting..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails