Sunday, May 2, 2010

''sIaPA BijAk..Jom''

Masa p jalan-jalan kat facebook tadi aku dop tngok ada 2 orang kawan aku nie dok berteka-teki.. Entah mana dok dapat teka teki nie.. Dah lah sorang tu d gelar ayam, sorang lagi d gelar penguin.. Macam-macam diorang nie.. Lau bukak facebook berlambak post dari mereka berdua. So aku tertarik nak share teka teki tapi bukan dari mereka berdua lah.. Apa kelas tiru orang kan.. Nie teka teki yang aku tau lah. Lau korang pandai teka lah. Sebelum tu aku nak warning korang jangan dok berfikiran tak senonoh plak dan jangan dok gatal nak tengok jawapan dulu. OkaY seLaMAt bErjaYA
  1. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga?
  2. Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki?
  3. Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?
  4. ianya kereta tapi orang tak panggil kereta apakah itu..?
  5. Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk?
*
**
***
****
*****
****
***
**
*

  1. kerana kalau kawin satu orang sebut isONE
    kalau kawin dua jadi isTWO
    kalau kawin tiga barulah di panggil isTERI..
  2. kalau angkat dua kaki jatuh lah sebab tulah angkat
    sebelah aje.
  3. motosikal lah..kan pakai tongkat..Ape daaa
  4. teksi ler..ada korang panggil kereta teksi..lalalala
  5. masukkan benang dalam jarum ler. lau dok cucuk cam tu jarang yang nak masuknye

6 comments:

H@n$ Xy said...

aiyoooo..nyris2 mikir lucah tadi..heeee.....dah familiar soklan nih~~

azrin said...

terernya bagi teka teki. susah gak nak jawab. hehe.

sHaFAa said...

H@n$ Xy ~ xsesuai lucah-lucah dlm nie..xpasal2 blog kene block..naye tau

azrin ~ ek?haha terernye sy..blh buat lg nie..

FaTiN said...

baru nak fikir, tengok2 dah ada jawapan. heheee

Nadya ©™ said...

soklan 1-4 boleh jawab sebab da biasa dengar..
soalan no 5 tu yg blur² sket..hehehe

sHaFAa said...

fatin ~ ala fikir je lah..asah minda

nadya ~ okay..xpe2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails